Final Fantasy 15 Royal Edition verschenen op de ESRB site

  Er komt waarschijnlijk een Final Fantasy 15 Royal Edition. Op de website van de ESRB, de organisatie die in Amerika de leeftijdsbeoordelingen doet, heeft deze nieuwe editie van Final Fantasy 15 een beoordeling gekregen.

  Square-Enix heeft nog niets verteld over deze Royal Edition en op de website van de ESRB staat ook weinig over wat deze nieuwe versie inhoudt. Wel staat er dat deze versie uit zal komen op de PlayStation 4 en de Xbox One.

  Final Fantasy 15 Royal Edition mogelijk een complete editie van de game

  Final Fantasy 15 heeft over de loop van de tijd aardig wat DLC gekregen. Mogelijk is deze Royal Edition dan ook de game, met alle uitgekomen DLC. Wanneer Square-Enix wat bekend maakt over deze nieuwe editie, dan horen we wat de Royal Edition in zal houden.

  In onze Final Fantasy 15 review hebben we de game een 8.5 gegeven. Final Fantasy 15 is op dit moment uit voor PS4 en Xbox One, een PC release komt later dit jaar. Wil je meer weten over de bijzondere en nieuwe gameplay elementen van de game of andere elementen van Final Fantasy 15, dan kun je op onze site verder lezen.

  Final Fantasy XV

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.