Final Fantasy 15 release vertraging uitgelegd

  Het nieuws dat de Final Fantasy 15 release vertraagd is, bereikte ons twee weken geleden al. Vandaag is er meer bekend geworden over de precieze reden van de vertraging.

  Vorige week werd al duidelijk dat een van de redenen voor de vertraging van de Final Fantasy 15 release te maken had met de grote hoeveelheden Japanse gamers die geen internet toegang hebben op hun console.

  Volgens de ontwikkelaar heeft ongeveer 20% van de Japanse gamer geen internet toegang op console. Om deze reden kunnen deze gamers geen patches downloaden en moet de game zodra deze uitkomt eigenlijk perfect werken. Om deze reden zal er dan ook naar alle waarschijnlijkheid geen day-one patch komen. Het lijkt er op dat de ontwikkelaar zich erg bekommert om de Japanse gamer en hen dus wil verzekeren van een goede game.

  Final Fantasy 15 release vertraagd door bugs

  Op dit moment is er nog een aantal bugs, glitches en andere problemen die opgelost moeten worden. Het blijkt dat een van de grootste redenen voor de vertraging het oplossen van de gamebalancering is, in combinatie met de bugs.

  De Final Fantasy 15 release staat nu gepland op 29 november van dit jaar. Wanneer de game uitkomt, zal deze te spelen zijn op Xbox One en PlayStation 4.

  Final Fantasy XV

  Verkijgbaar vanaf 29 november 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.