Final Fantasy 15 of The Last Guardian - Voor welke ga jij? Stem nu!

  Final Fantasy XV is vandaag uitgekomen en vanaf 6 december kunnen we genieten van The Last Guardian. Beide games zijn super lang in ontwikkeling geweest, hopelijk was dat het waard. Voor welke game ligt jouw voorkeur, Final Fantasy 15 of The Last Guardian?

  Final Fantasy XV is al vanaf 2006 in ontwikkeling en komt vandaag eindelijk uit. Het verhaal van Final Fantasy XV speelt zich af in de moderne tijd. In Final Fantasy XV heerst er vrede, maar de spanningen tussen de landen beginnen op te lopen en iedereen is zich aan het opmaken voor een oorlog met ongekende krachten.

  The Last Guardian is ook al jaren in ontwikkeling. The Last Guardian volgt het verhaal van een jongen die gevangen zit in een ruïne van een kasteel. Hij woont daar met een groot beest genaamd Trico. In de game ga jij als de jongen het avontuur met Trico aan om uit de ruïne te ontsnappen. Voor The Last Guardian moeten we nog even wachten, want die komt 6 december uit.

  Final Fantasy 15 of The Last Guardian

  Nu deze lang ontwikkelde games (bijna) uitkomen is het tijd om een keuze te maken. Natuurlijk kun je beide games halen, maar naar welke game kijk jij het meeste uit? Laat het weten!

  The Last Guardian

  Verkijgbaar vanaf 7 december 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.