Final Fantasy 14 Switch versie is een mogelijkheid

  Hoewel er nog geen concrete plannen zijn voor een Final Fantasy 14 Switch versie, is het wel mogelijk dat de game in de toekomst beschikbaar zal worden voor de nieuwe Nintendo console.

  Een Final Fantasy 14 Switch versie is mogelijk als het aan Naoki Yoshida, director en producent van de game, ligt. Tijdens het Final Fantasy 14 Fan Festival 2017 vertelde hij dat hij graag de MMORPG naar zoveel mogelijk platformen brengt, inclusief de nog te verschijnen Switch. Of het ook gebeurt, is afhankelijk van Nintendo.

  Voor de ontwikkelaar is het namelijk een vereiste dat spelers crossplatform met elkaar samen kunnen spelen. Gamers op de Switch zouden dan samen kunnen spelen met spelers van de PC- en PS4-versies van Final Fantasy 14. Hij laat weten dat hij niet weet of het Nintendo netwerk dat toestaat.

  Final Fantasy 14 Switch versie mogelijk, FF15 niet

  Een paar weken geleden kregen we nog te horen dat Final Fantasy 15 niet naar de Switch zal komen. De director van die game liet toen weten dat hij denkt dat de Switch de game niet aan zou kunnen. Als er een Switch versie van Final Fantasy 14 zou komen kunnen gamers alsnog met een Final Fantasy aan de slag op de nieuwe console.

  Nieuwe uitbreiding

  Final Fantasy 14 krijgt deze zomer een nieuwe uitbreiding. De Stormblood uitbreiding voegt onder andere een samoerai class toe. Dit zal de laatste ondersteuning zijn voor de PlayStation 3 versie van de game.

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.