Final Fantasy 14 online patch 4.2 komt volgende week uit

  Eind deze maand mag er dan wel een nieuwe Final Fantasy game, Dissidia Final Fantasy NT, uit, maar dat betekent niet dat de ondersteuning voor oudere games uit de serie stopt. Final Fantasy 14 Online patch 4.2, ook wel Rise of a New Sun genoemd, komt namelijk 30 januari uit.

  Patch 4.2 voor Final Fantasy 14 A Realm Reborn en diens uitbreiding, Stormblood, voegt een hoop nieuwe content toe. Zo zijn er nieuwe verhaalmissies, die voortborduren op de gebeurtenissen van de Stormblood expansie, en is er een nieuwe Omega Raid: Sigmascape.

  Mocht dat je niet zoveel interesseren? Wees dan niet getreurd, want patch 4.2 brengt meer. Zo kun je twee nieuwe kerkers verkennen, vraag de Vira stam om jouw hulp in een nieuwe serie queestes, geeft Byakko, één van de vier lords in de game, het startschot voor een nieuwe trial en worden er nieuwe buurten toegevoegd aan de reeds bestaande woonwijken in Final Fantasy 14.

  Final Fantasy 14 online patch 4.2 is vanaf 30 januari te downloaden

  Vanaf 30 januari, dat is aankomende dinsdag, kun je de nieuwe patch downloaden. Mocht je benieuwd zijn naar alle kleine details van de aankomende update, dan kun je een kijkje nemen op de officiële site van de game.

  Final Fantasy 14, een MMORPG, dateert alweer van 2010. Het leven van de online game liep alleen niet zo op rolletjes vanwege de grote fouten in vooral de PC versie. Na vele kritieken besloot Square Enix, het bedrijf achter het spel, een complete heruitgave te produceren en die kwam in 2014 uit voor de PC, PlayStation 3 en PlayStation 4: Final Fantasy 14 A Realm Reborn. Die game kreeg de afgelopen jaren de nodige uitbreidingen, waarvan Stormblood de meest recente is.

  Final Fantasy XIV: A Realm Reborn

  Verkijgbaar vanaf 14 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.