Final Fantasy 14 Monster Hunter World crossover onthuld

  Final Fantasy 14 Monster Hunter World crossover aangekondigd! Tijdens de Square Enix E3 2018 persconferentie kwam de crossover voorbij. De trailer sloot af met de releaseperiode, namelijk zomer 2018.

  Tijdens de Square Enix persconferentie werd een Final Fantasy 14 Monster Hunter World crossover aangekondigd. De crossover moet deze zomer plaatsvinden. Eerder dit jaar kwam Monster Hunter World uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game bevat vele online elementen net als Final Fantasy 14 Stormblood.

  Dat is namelijk de Final Fantasy MMORPG die vorig jaar werd uitgebracht. Wat de crossover precies gaat bevatten is nog niet bekend. De details van de crossover worden vermoedelijk op een later moment bekendgemaakt. Het is op het moment ook nog onduidelijk in welke game de crossover plaats gaat vinden.

  In onze Monster Hunter World review kun je lezen wat wij vinden van de nieuwste Monster Hunter. Wij vonden de game monsterlijk goed en dat er sprake was van een adembenemende schoonheid. Er zijn wel een aantal technische problemen, maar de game weet iedere jacht anders te maken. Daarnaast is het co-op spelen fantastisch ook al werkt dat niet optimaal.

  Final Fantasy 14 Monster Hunter World crossover niet het enige

  Naast het crossover is er natuurlijk is er nog veel meer E3 nieuws. Er werden namelijk ook nieuwe beelden getoond van Shadow of the Tomb Raider en Just Cause 4. Daarnaast komt er een nieuwe update van Final Fantasy 14 Online: Stormblood. Wanneer de update verschijnt, is op het moment nog niet bekend.

  Alle andere persconferenties moeten nog komen, want later vanavond krijgen we Ubisoft, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

  Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus hou XGN.nl in de gaten om niets van de E3 te missen!

  Final Fantasy XIV Online: Stormblood

  Verkijgbaar vanaf 20 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.