Final Fantasy 14 Heavensward trailers onthuld

  Een cinematische trailer van de uitbreiding voor Final Fantasy 14, Heavensward, is uit. De openingsfilm van de binnenkort te verschijnen uitbreiding werd gepaard met uitleg over een paar nieuwe functies en veranderingen die doorgevoerd zullen worden.

  Naoki Yoshida, producent en regisseur, presenteerde afgelopen weekend een Final Fantasy 14 event. De bovenstaande cinematische openingsfilm die werd getoond moet de gebeurtenissen tussen het eind van A Realm Reborn en het begin van Heavensward aan de kijker uitleggen.

  Daarnaast werden er wat veranderingen toegelicht die doorgevoerd zullen worden in Heavensward. Zo zal het maximumlevel verhoogd worden, zijn er nieuwe job actions, en gaat het gameplay systeem van de Disciples of the Hand- en Land-klassen op de schop. Verder is er een nieuwe high-end raid dungeon genaamd Alexander.

  Final Fantasy 14 trailer + nog een trailer!

  Er werd naast de openingsfilm ook een andere cinematische trailer onthuld: Final Fantasy 14 - Flames of Truth. Hierin wordt de opening van A Real Reborn gecombineerd met een CGI video, die eerder unlockt werd door de eindbaas van de Final Coil of Bahamut raid te verslaan.

  We krijgen in deze video het lot te zien van de archont Louisoix. Ook komen we meer te weten over de verdwijning van Bahamut.

  Mocht je A Realm Reborn nog niet uitgespeeld hebben, wees gewaarschuwd: beide video's zijn bevatten spoilers! Heavensward wordt 23 juni verwacht.

  Final Fantasy XIV

  Verkijgbaar vanaf 30 september 2010

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.