FIFA voorspelling WK 2014 Frankrijk - Ecuador

  Goaaaaaaaal! Het WK 2014 in Brazilië draait op volle toeren, maar hoeveel doelpunten gaan er nu vallen in elke wedstrijd? Wij zijn beter dan Octopussy en voorspellen dagelijks de uitslag van alle WK wedstrijden. Hoe? Simpel, we simuleren elke wedstrijd 50x in de game 2014 FIFA World Cup Brazil. Beter wordt je voorspelling niet!

  Maak je borst maar weer nat voor de volgende wedstrijd vanavond, het spektakel gaat verder met Frankrijk - Ecuador. Natuurlijk wil jij weten of je de uitslag in jouw poule juist hebt ingevuld, wij hebben het antwoord voor je! We hebben de wedstrijd vanmorgen 50x gesimuleerd en komen met een uitslag ... TROMMELGEROFFEL ...:

  Voorspelling groepswedstrijd Frankrijk - Ecuador: 2 - 1

  Je hoeft de wedstrijd dus al niet meer te kijken bij de NOS, want als 2014 FIFA World Cup Brazil het zegt, dan klopt het! Doelpuntenmakers hebben we niet voor je, maar ach; het gaat alleen maar om het winnen van die poule zodat je collega's je een maand lang koffie moeten brengen!

  Zin om zelf de wedstrijd na te spelen, of nog twijfelen of je de game in huis moet halen? Lees onze 2014 FIFA World Cup Brazil review.

  FIFA bedankt en tot de volgende wedstrijd!

  2014 FIFA World Cup Brazil

  Verkijgbaar vanaf 15 april 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.