FIFA 20 web app lanceert vanavond en geeft toegang tot FUT

  Voetballiefhebbers kijken halsreikend uit naar de release van FIFA 20 op 27 september, maar het lange wachten wordt door Electronic Arts iets verzacht. Later vandaag zal de ontwikkelaar en uitgever namelijk komen met de FIFA 20 web app, waarmee spelers alvast aan de slag kunnen met hun FIFA Ultimate Team.

  In de FIFA 20 app krijgen spelers vandaag al toegang tot bepaalde functies van FIFA 20 Ultimate Team. In de app kunnen gebruikers alvast een voorsprong maken door spelers te verhandelen op de transfermarkt en squad building challenges voltooien. De app zal vanavond rond 19.00 uur beschikbaar worden gesteld en niet veel later zal ook de Companion App online komen voor iOS en Android. Vorige week had EA al de Player Ratings voor de nieuwe titels bekendgemaakt.

  FIFA Ultimate Team bouwen in FIFA 20 web app

  Het FIFA Ultimate Team, beter bekend als FUT, laat voetballiefhebbers een eigen team samenstellen. Door uitdagingen te voltooien en pakjes te openen krijgen spelers toegang tot betere spelers, zodat ze een grotere kans maken om wedstrijden te winnen in de game. FUT is de meest populaire modus in FIFA 19 en dat zal ongetwijfeld in FIFA 20 ook het geval zijn.

  Dit artikel is op 12 juni 2020 bijgewerkt.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.