De FIFA 20 demo is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC

  FIFA 20 fans kunnen al het voetbalveld al op. Al voordat de game daadwerkelijk in de winkelschappen ligt kun je al een balletje trappen in deze nieuwe game. De FIFA 20 demo staat namelijk voor de deur voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Eerder gingen er al geruchten rond en nu blijken de geruchten waar te zijn.

  Oorspronkelijk stond de FIFA 20 demo gepland voor donderdag 12 september. Het lijkt er daarentegen op dat EA Sports de demo toch liever eerder uitbrengt. Op verschillende consoles kun je de game al uitproberen.

  Vandaag al de FIFA 20 demo spelen

  Zo is de demo al opgedoken in de PlayStation Store en de Microsoft Store. PC-gebruikers kunnen deze demo ook al spelen via Origin. Momenteel is er nog geen demo beschikbaar van de Nintendo Switch-versie. Op het moment staat FIFA 20 nog niet eens in de eShop benoemd. Vooralsnog lijkt het er niet op dat deze versie nu al een vroege demo krijgt.

  Er wordt gespeculeerd dat EA Sports de demo eerder uitgebracht heeft omdat eFootball PES 2020 vandaag is uitgekomen. Door de demo van FIFA 20 te vervroegen zou EA de aandacht naar haar game toe willen trekken. Ergens wel slim als je bedenkt dat beide games draaien om het trappen van een balletje. De vraag is dan wel waarom de datum nu pas verplaatst is, gezien de releasedatum van eFootball PES 2020 al wel een tijdje bekend is.

  Geruchten blijken waar

  Eerder vandaag gingen er al geruchten rond dat de demo vervroegd zou worden. EA Sports had deze geruchten daarentegen niet bevestigd. Rond 16:00 uur bleek het gerucht daarentegen waar te zijn en is de demo daadwerkelijk uitgekomen. Normaal gesproken werden demo's van FIFA rond het begin van de avond gedeeld. Door deze actie kunnen spelers net iets eerder aan de slag met de beste FIFA 20 spelers.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.