FIFA 20 cover voor de Ultimate Edition toont een oude legende

  EA heeft een nieuwe FIFA 20 cover bekendgemaakt. Dit keer is het de Ultimate Edition van de game die is onthuld en die zal worden gesierd door niemand minder dan Zinedine Zidane. De oud-international van het Franse team is tevens een FUT ICON.

  EA

  Na meer dan tien jaar keert Zinedine Zidane terug naar FIFA, waarbij hij gelijk de eer krijgt om op de cover te stralen. Dit doet hij in het shirt van Real Madrid, het team waar hij tijdens zijn loopbaan een balletje voor trapte. Eerder werd al bekendgemaakt dat Eden Hazard, ook speelzaam bij Real Madrid, op de cover zou staan. Hij is te vinden op de standaard editie van de game.

  Ook is er nog een speciale Champions Edition van FIFA 20 en daarop tref je niemand minder dan Nederlandse voetballer Virgil van Dijk aan. De Liverpool-speler was afgelopen voetbalseizoen één van de beste voetballers van het jaar en heeft daarmee een plekje verdiend op de cover van FIFA 20.

  FIFA 20 Champions Edition - EA

  Zidane op de FIFA 20 cover en als FUT ICON

  Naast dat Zidane op de cover is te vinden van het nieuwste telg in de welbekende voetbalreeks, is hij nu ook een FUT ICON. Hij voegt zich daarmee in het rijtje van Ronald Koeman, Andrea Pirlo, Didier Drogba en Ian Wright. Een FUT ICON is een iconische speler uit de voetbalwereld die vandaag de dag niet meer op het veld te vinden is. In eerdere delen kon je bijvoorbeeld Diego Maradona en Ronaldinho vinden als FUT ICON.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.