FIFA 20 cover onthuld met Virgil van Dijk op Champions Edition

  Het is al een tijdje de vraag wie er op de FIFA 20 cover komt te staan. Het wachten is nu ten einde, want EA heeft de gezichten van zowel de standaarduitgave als de Champions Edition bekendgemaakt. De covers worden gesierd door Eden Hazard en Virgil van Dijk.

  Electronic Arts

  Eden Hazard, die de standaardeditie vertegenwoordigd, speelt bij Real Madrid. Hazard mocht al eerder op de FIFA cover staan, namelijk bij FIFA 15. Ondanks dat het voor hem dus niet nieuw meer is, is hij enthousiast. Hazard hoopt met zijn verschijning op de cover “zoveel mogelijk gamers enthousiast te maken”.

  De Champions Edition krijgt het gezicht van Virgil van Dijk. Hij speelt voor Liverpool FC en is wel een nieuwkomer voor FIFA covers. Van Dijk noemt het “een grote eer” om op het doosje van de game te staan. Van Dijk was ook onze eerste keuze voor de cover van de nieuwe FIFA.

  Wanneer kunnen we onze favoriete FIFA 20 cover in huis halen?

  FIFA 20 komt uit op 27 september 2019, dus vanaf dat moment kunnen we Eden Hazard in onze game-kast zetten. De Champions Edition is via een pre-order drie dagen eerder beschikbaar, op 24 september. Virgil van Dijk fans zullen dus ietsje eerder blij zijn.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.