FIFA 20 Career modus wordt diepgaander dan ooit tevoren

  FIFA 20 kent een heleboel vernieuwingen. Zo kun je weer op straat voetballen en is Ultimate Team veranderd. Ook in de FIFA 20 Career modus zal het balletje anders rollen dan voorheen. De modus is namelijk diepgaander dan ooit en laat je een veel echtere ervaring proeven.

  Electronic Arts maakte dit bekend via een bericht op haar website. Je kunt je club in de career modus nu met veel meer diepgang en authenticiteit vormen. In de modus die het 'verhaal' in FIFA 20 vertelt kun je niet alleen een veel echtere ervaring als manager verwachten, maar ook als voetballer.

  Wat is er anders aan de FIFA 20 Career modus?

  Bij een aantal nieuwe elementen in de FIFA 20 Career modus staat diepgang centraal. Zo heb jij direct invloed op het moraal en de prestaties van je team. Dit doe jij via persconferenties die interactief zijn, een-op-een gesprekken met spelers die je zelf in de hand hebt en door het rouleren van spelers in je team. Als je een speler bijvoorbeeld constant op de bank laat zitten en zijn gesprekken verprutst, zal deze niet veel zin hebben om lekker goaltjes te gaan maken voor je.

  Dit heeft weer direct invloed op de prestaties van je spelers en daarmee met de Overall Rating (OVR) via de Dynamic Player Potential. Als jij ervoor zorgt dat een speler het goed doet op de groene strijdvelden, dan zal deze stijgen in rang en jouw team als geheel ook veel beter naar voren komen. Los van de spelers is ook je teammanager aan de beurt voor een upgrade in FIFA 20.

  Deze kun je in FIFA 20 helemaal aanpassen naar eigen wens. Onder meer de lichaamsbouw, huidskleur, kleding, kapsel en het geslacht zijn aanpasbaar. Alle aanpassingen in de FIFA 20 career modus kun je in de update van EA eens rustig nalezen.

  FIFA 20 bevat veel meer upgrades

  NIet alleen de Career modus is aangepast in FIFA 20. Eerder leerden wij al dat Juventus de overstap maakte naar PES en dus niet met echte gegevens in FIFA te vinden is. Daarnaast kwam er onlangs een aankondiging met allerlei nieuwe Ultimate Team features voorbij. De voetbalgame komt op 24 september uit voor Xbox One, PlayStation 4, PC en Switch.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.