FIFA 19 Web App is live!

  Ook dit jaar kun je voordat FIFA 19 uitkomt je Ultimate Team samenstellen. Dit doe je natuurlijk in de Web App. Dankzij de app zijn er nu meer manieren om je team te beheren. Als je jouw team klaar wilt maken voor de game is dit je kans. De FIFA 19 Web App is live!

  In de Web App kun je een hoop: spelers kopen, packs openen en natuurlijk je team aanpassen. Je kunt vanaf het begin het team van je dromen in elkaar zetten. Dit jaar is er wel wat anders aan de FIFA 19 Web App.

  Wat is er nieuw in de FIFA 19 Web App?

  Dit jaar kun je dynamische tactieken gebruiken bij de voorbereidingen van de wedstrijd. Ook tijdens een wedstrijd kun je deze tactieken simpel gebruiken. Je bestuurt ze namelijk met je controller.

  Wil je leren van de beste spelers om zelf beter te worden? Dan is er nu het nieuwe champions-kanaal. Dit helpt je om goed te zien hoe spelers reageren op situaties. Zo kun je leren van de beste spelers uit FIFA 19. Dit kun je later weer goed gebruiken tijdens een wedstrijd.

  Dankzij de nieuwe app kun je alles onderweg bijhouden

  Er is ook nog een Companion-app waarin je alle informatie kunt vinden over jouw voortgang. Je kunt hier je team veranderen en verbeteren. Voor het eerst heb je de mogelijkheid om je voortgang in de klassementen bij te houden. Ook dit vind je in de Companion-app.

  FIFA 19 komt op 28 september uit. Benieuwd naar FIFA 19? Onze ervaring lees je in onze FIFA 19 review.

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.