FIFA 19 release aangekondigd tijdens EA Play 2018

  De FIFA 19 release is onthuld. Tijdens EA Play 2018 heeft Electronic Arts de eerste details bekendgemaakt over FIFA 19. Naast de releasedatum zijn er meer details bekendgemaakt.

  De FIFA 19 release is bekendgemaakt door EA tijdens EA Play 2018 en de game zal op 28 september uitkomen. De titel zal dit jaar groter worden dan ooit. Er zit namelijk een nieuw toernooi in de game dat bij Nederlanders wel bekend is.

  Naast de releasedatum werd namelijk ook onthuld dat de Champions League naar FIFA 19 komt. Eerder werd al door Evert Ten Napel gelekt dat het toernooi zou komen, maar dat is nu officieel bevestigd. Met een korte trailer van de Champions League werd het nieuws bekendgemaakt.

  Champions League komt ook naar het verhaal van Alex Hunter in The Journey. Daarnaast zullen er ook Champions League voorwerpen naar FIFA Ultimate Team komen. Hoe of welke items naar FUT komen, is nog niet bekendgemaakt.

  FIFA 19 release één van vele EA aankondigingen

  Vanaf vandaag is er ook een gratis FIFA 18 Trial verkrijgbaar. Op de PlayStation 4, Xbox One en via Origin Access kunnen spelers nu van een gratis versie van FIFA 18 genieten. De gratis FIFA 18 trial is per direct verkrijgbaar en bevat alle content uit de gewone game, inclusief de World Cup-content.

  Naast de FIFA 19 aankondigingen heeft EA nog veel meer aankondigingen gedaan. Zo kwamen titels als Battlefield V en Star Wars Battlefront II ook langs tijdens de persconferentie.

  Nog meer E3 nieuws

  Natuurlijk is er nog veel meer E3 nieuws. Alle andere persconferenties moeten nog komen, want morgen mogen Microsoft en Bethesda gaan presenteren. Maandag krijgen we vervolgens Square Enix, de PC Gaming Show en de conferentie van Sony. Dinsdag sluit Nintendo af.

  Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de E3 te missen!

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.