FIFA 19 demo spelen kan vanaf 13 september

  EA heeft gisteren bekendgemaakt dat de FIFA 19 demo vanaf 13 september op de PlayStation 4, Xbox One en PC te spelen is. De demo kan gratis worden gedownload. Het is nog niet bekend welke teams, stadions en spelmodi er beschikbaar zullen zijn in de demo.

  Ongeveer een twee weken voordat FIFA 19 uitkomt, kunnen we de demo al spelen. Voor het eerst kunnen we de veranderingen van het populaire voetbalspel zelf ondervinden. Het is helaas nog niet bekend met welke teams je kunt gaan spelen in de demo. Maar dit zal ergens in de komende dagen bekend worden aangezien de demo al binnen een week uitkomt.

  FIFA 19 demo spelen met hopelijk nieuwe features

  In FIFA 19 zijn er behoorlijk wat nieuwe features bijgekomen die we in voorgaande FIFA spellen nog niet hebben gezien. In de spelmodus Aftrap kun je er in FIFA 19 voor kiezen om de wedstrijd in het Champions League thema te spelen. Sinds dit jaar heeft EA de rechten voor de Champions League en daar kun je dus zelfs in de aftrap al gebruik van maken. Ook hopen we natuurlijk dat we net als in FIFA 18 al een stukje van The Journey kunnen spelen.

  Tevens kun je er voor kiezen om een tweeluik te spelen. In dit tweeluik speel je één wedstrijd uit en één wedstrijd thuis. Bij een gelijke stand geldt hier ook de regel dat uitdoelpunten dubbel tellen, zodat er uiteindelijk altijd een winnaar is. Ook kun je meerdere wedstrijden spelen in bijvoorbeeld een best-of-five serie; zo kun je echt zien wie de betere FIFA speler is.

  FIFA 19 ratings

  EA onthult ieder jaar een lijst met de top 100 hoogst beoordeelde spelers. De top 20 is bekend gemaakt en ook onze eigen Arjen Robben staat er tussen. Hij staat op de 87e plek met een beoordeling van 85.

  Eerder deze week werden er al foto’s uitgelekt met hierop de beoordelingen van de spelers van onder andere Juventus, Chelsea en Barcelona. Daar lees je in onze FIFA 19 ratings special alles over! Wat vind jij van de uitgelekte beoordelingen?

  FIFA 19 komt op 28 september uit op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Mensen met EA Access kunnen het spel al vanaf 25 september spelen.

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.