FIFA 18 Switch details bekendgemaakt door EA

  Er is meer bekendgemaakt over wat gamers kunnen verwachten van de Nintendo Switch versie van FIFA 18 die later dit jaar verschijnt. Zo is onder andere onthuld welke content je in de FIFA 18 Switch editie kunt verwachten.

  De FIFA 18 Switch editie is voor Electronic Arts een belangrijke nieuw onderdeel van de serie en de uitgever heeft tijdens de E3 in Los Angeles een boekje opengedaan over de content die in de game te vinden zal zijn. Zo zullen de grote componenten uit de andere console versies ook op het nieuwe apparaat van Nintendo te vinden zijn, waaronder: Career, Online Seasons, Tournaments en FIFA Ultimate Team.

  Maar ook het vrouwenvoetbal, een onderdeel binnen de FIFA-games dat nog niet bijster lang bestaat, zal speelbaar zijn op de Nintendo Switch. Het enige onderdeel dat niet aanwezig lijkt te zijn in de Switch editie van FIFA 18 is de 'Journey'-modus; de verhalende modus die zijn debuut maakte in FIFA 17.

  FIFA 18 Switch editie zit vol met content

  FIFA 18 lijkt dus een compleet pakket te worden voor de Switch en de game maakt tevens goed gebruik van de unieke eigenschappen die het platform biedt. Zo is de game in alle drie de verschillende opstellingen te spelen: docked, handheld of tabletop. Daarbij draait de game in docked modus op 1080p en in de draagbare modus in 720p; de resolutie van het scherm van de Switch.

  Daarbij is het mogelijk om meerdere Switch-consoles met elkaar te verbinden om in de multiplayer met elkaar een balletje te trappen. Ben je meer van de lokale co-op, dan kun je op een Switch met meerdere Joy-con controllers met of tegen elkaar spelen.

  De Switch-versie van FIFA 18 lijkt dan ook niet onder te doen voor de PS4- of Xbox One versies. Voor alle info over de aankomende voetbalgame kun je onze FIFA 18 preview lezen.

  FIFA 18

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.