FIFA 17 web app voor PC, Android en iOS nu te downloaden

  Er is een FIFA 17 web app verschenen voor PC, Android en iOS. Met deze web app en app voor je telefoon, genaamd FIFA 17 Ultimate Team App, kan je het ultimate team in de gaten houden zonder dat je per se achter je console of PC hoeft te zitten.

  De FIFA 17 web app is al online en ook de mobiele versie is te downloaden voor iOS en Android.

  Nadat je account is geverifieërd kan je meteen met je Ultimate Team aan de slag. De FIFA 17 web app is voornamelijk bedoeld om je Team in de gaten te houden wanneer je niet bij je console of PC bent. Via de FIFA 17 web app kan je kijken of er goede of nieuwe aanbiedingen zijn die je anders niet zou kunnen kopen. Daarnaast krijgen gebruikers van de app coins en sets wanneer ze elke dag inloggen.

  FIFA 17 web app biedt veel functies aan voor onderweg

  De FIFA 17 web app kan echter nog veel meer. Je kan ook de verschillende statistieken van je team checken, veranderingen aangeven die worden bijgewerkt wanneer je de game opstart, daarnaast kan je ook je Dream Squad aanpassen, het Team of the Week bekijken en kan je de transfermarkt bezoeken.

  Mijn Club is ook aanwezig in de FIFA 17 web app. Hiermee kan je alle kaarten die je hebt en voor je club hebt opgeslagen bekijken. Ook kan je objecten voor je club verzamelen zoals verschillende stadions, outfits en logo's. Via de app kan je deze veranderen en de wijzigingen worden doorgevoerd wanneer je de game weer opstart.

  Ook zijn er nog Leaderboards te vinden. Hiermee kan je jouw eigen team vergelijken met die van je vrienden en andere spelers. Daarnaast kan je ook nog een eigen lijst samenstellen met teams die voor jou interessant zijn. Deze kan je selecteren en in een overzicht plaatsen.

  De FIFA 17 web app biedt ook een winkel waar je bronzen, zilveren en gouden sets kan kopen. De inhoud van deze sets kan je natuurlijk ook meteen zien en eventueel doorverkopen.

  FIFA 17 verschijnt op 29 september voor PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en PlayStation 4.

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.