FIFA 17 update uitgekomen voor PS4 en Xbox One, PC komt later

  FIFA 17 krijgt een update voor de PC, PS4 en Xbox One. De Fifa 17 update voor de PS4 en Xbox One is inmiddels als uitgerold.

  Op de officiële website van FIFA is te lezen dat er een update aankomt voor FIFA 17. Op het twitteraccount van FIFA is al te lezen dat de update voor de Xbox One en PlayStation 4 inmiddels als online is gegaan. De update voor de PC versie zal later uitkomen.

  Eerste FIFA 17 update niet heel groots

  Hoewel het de eerste FIFA 17 update is na de release op 29 september is de lijst met patch notes klein te noemen. Naast een aantal updates binnen de gameplay en gamemodes worden er ook een aantal visuele veranderingen toegepast.

  Zo zijn er nieuwe componenten toegevoegd aan het 2016/2017 Premier League broadcast pakket, juicht de keeper zoals EA bedoelde als er een winnende penalty wordt gestopt en is er een probleem opgelost waarbij het gekozen uniform niet wordt gebruikt in de game. De volledige lijst met patch notes in een FIFA blog.

  EA heeft wederom een succesvolle versie van FIFA uitgebracht. FIFA 17 release is tot nu toe de grootste van alle FIFA games en wij gaven de game een 9.3 in de FIFA 17 review.

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.