FIFA 17 toernooi bij Media Markt - speel met Nederlandse pro's en win

  Vanaf 29 september kan iedereen aan de slag met FIFA 17. Bij Media Markt kan dat op de dat zelf nog wat uitgebreider: een groots FIFA 17 toernooi komt donderdagavond (29 september) tot stand tussen vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

  Het toernooi begint op elke vestiging om 16:00 en duurt tot 18:00. Wat er te winnen valt? Per hoofdvestiging krijgt de beste speler een PS4 met FIFA 17.

  De winnaar van elke vestiging reist dan met begeleiding van een professionele voetballer af naar de Media Markt Arena, de beloning voor de winnende finalist: een home cinema set en een televisie! Maar eerst zal de mystery guest verslagen moeten worden...

  Verdere details Media Markt FIFA 17 toernooi

  FIFA-spelers mogen het in de voorrondes opnemen tegen lokale voetbalhelden als Kenneth Vermeer, Tom Beugelsdijk, Yassin Ayoub en Soufiane Touzani en vloggers FC Rooney, VVBASVV en Hetgames.

  Veel Media Markt winkels blijven op woensdag, 28 september, tot later open en zullen vanaf 0:00 FIFA 17 verkopen. Wij hebben de game al mogen testen en kwamen tot een heldere conclusie. De bijbehorende web-app is inmiddels ook al beschikbaar.

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.