FIFA 17 Teams - IJsland ontbreekt als nationaal team

  Bij de release van FIFA 17 zal een team dat veel harten wist te stelen op het EK ontbreken. Tussen alle FIFA 17 Teams zal het nationale team van IJsland niet te vinden zijn.

  Op het EK 2016 in Frankrijk wisten de IJslanders het nog tot de kwartfinale te schoppen, waar ze door Frankrijk uit het toernooi werden gespeeld. Tijdens dit EK maakte zij hun eerste verschijning op een groot toernooi, maar de eerste verschijning van het nationale team in FIFA zal toch nog even op zich moeten laten wachten.

  IJsland door laag bod niet een van de FIFA 17 Teams

  Als FIFA 17 teams van landen wil gebruiken in het spel, moet EA de rechten kopen bij elke bond. Het bod dat EA Sports heeft gedaan op de rechten van IJsland zou teleurstellend laag zijn.

  EA zou een bod hebben gedaan van ongeveer 15.000 dollar. Totaal tegen de verwachtingen van de bond in. Het land staat nu 27ste op de FIFA-wereld ranglijst en hoopte door deze prestatie een passend bod daarvoor terug te krijgen.

  De directeur van de IJslandse voetbalbond vindt dat de onderhandelingen om in FIFA 17 te komen oneerlijk en niet open waren. Het voelt voor de bond als het weggeven van de rechten aan FIFA 17.

  In totaal zullen er 47 nationale teams in zitten, maar helaas zit FIFA 17 zonder IJsland, de hartendieven van het EK.

  De demo voor FIFA 17 is al te downloaden en de game zelf zal verschijnen op 29 september

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.