FIFA 17 release op EA Access en Origin Access

  Op EA Access en Origin Access is vandaag de FIFA 17 release. Voor leden van deze services is de game vandaag te downloaden en te spelen.

  FIFA 17 wordt toegevoegd aan the Vault op EA Access, dit is een collectie EA games die voor leden van EA Access onbeperkt gratis te spelen zijn. De collectie in the Vault groeit met de tijd en een abonnement op EA Access kost 4,99 euro per maand. Een nadeel is wel dat EA Access exclusief voor de Xbox One is, PlayStation gebruikers die van de service gebruik willen maken hebben dus pech.

  Origin Access biedt een soortgelijke service, leden hebben toegang tot meer dan 50 PC games die onbeperkt gespeeld kunnen worden. Origin Access kost ook 4,99 euro per maand. EA en Origin Access maken het ook mogelijk om EA games te spelen voordat ze worden uitgebracht. Op de sites van Origin en EA is meer informatie te vinden voor leden.

  FIFA 17 release voor Access leden

  Tussen nu en juni worden er nog twee andere titels toegevoegd aan de database van EA Access: Dragon Age Origins en Medal of Honor Airborne. Voor Origin Access komt de Ultimate Collection van Command & Conquer eraan, deze bestaat uit 17 titels uit de Command & Conquer serie.

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.