FIFA 17 gratis te spelen op Xbox One dit weekend

  Je kunt FIFA 17 gratis spelen dit weekend. Het maakt deel uit van het Free Play Days program. Tot 5 juni kun je de game gratis uitproberen.

  Iedereen met Xbox Live Gold kan de game gratis spelen dit weekend. Dit geldt alleen voor spelers op de Xbox One. Voldoe je aan de eisen, dan is FIFA beschikbaar om te downloaden op je Xbox.

  FIFA 17 gratis weekend gestart

  Alle achievements en voortgang die je dit weekend haalt blijven staan op je account. Dit gold in het verleden ook voor de eerdere titels die in het Free Play Days program zaten. Hierdoor verlies je geen voortgang als je de game besluit aan te schaffen.

  Het aanschaffen van FIFA 17 is bovendien dit weekend een stuk goedkoper. De standaard en deluxe editie is met 50% korting te verkrijgen in de Xbox Store. De super deluxe editie heeft dit weekend 30% korting.

  FIFA 17 kwam vorig jaar uit voor de Xbox One, Xbox 360, PC, PlayStation 3 en PlayStation 4. In onze review gaven we de game maar liefst een 9.3. Wij gaven enkele tips om een een betere speler in het spel te worden

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.