FIFA 17 gratis te spelen dit weekend

  FIFA 17 is gratis te spelen dit weekend op Xbox One en Playstation 4. EA, ontwikkelaar van FIFA 17, heeft bekendgemaakt dat het om de volledige game gaat. Hier zitten wel een aantal limieten aan.

  EA Sports heeft op haar website bekendgemaakt dat FIFA 17 vanaf 24 tot 27 november gratis te spelen is. Het gaat om een zogeheten 'trial'-versie die de volledige editie van de game biedt. Hier zitten wel een aantal limieten aan, zo is het gratis weekend alleen voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Daarnaast kun je op de Xbox One maar maximaal 10 uur de gratis versie spelen. Als je lid bent van EA access en je hebt FIFA 17 al 10 uur gespeeld, dan krijg je geen toegang tot het gratis weekend.

  Tijdens de gratis versie van FIFA 17 heb je toegang tot alle modi die de volledige game te bieden heeft. Dit heeft alleen één uitzondering. The Journey heeft een limiet en kun je dus niet uitspelen. De andere nieuwe features voor de game zijn wel volledig speelbaar.

  FIFA 17 gratis te spelen geldt ook voor Ultimate Team

  FIFA Ultimate Team is al jarenlang een vaste basis voor de FIFA-games. In de gratis versie van het FIFA 17 is deze modus ook te spelen. Alle progressie die je tijdens de FIFA 17 gratis trial behaald worden behouden. Mocht je dus na dit weekend de game kopen, dan hoef je niet opnieuw te beginnen.

  Het enige wat je voor de gratis versie van FIFA 17 hoeft te hebben is een internetverbinding en een EA Account.

  Het FIFA 17 gratis weekend is de perfecte manier om een voorproefje te krijgen van de game. Mocht je namelijk FIFA 17 helemaal geweldig vinden, dan zijn er nog een aantal Black Friday deals die tot maandag gelden waarbij je FIFA 17 een stuk goedkoper kunt krijgen.

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.