FIFA 17 game wordt gespeeld in AZ Stadion

  Op 24 september wordt tijdens het Eredivisie duel AZ- GO Ahead Eagles een potje gespeeld met de nieuwe FIFA 17 game. De game wordt gespeeld op de grote videoschermen in het stadion.

  Vanaf de middenstip neemt YouTube vlogger Fifalosophy het op tegen een onbekende AZ-fan. De game zal live worden uitgezonden op de grote videoschermen in het stadion. Voor Nederland is dit een primeur, het is het eerste land die een FIFA 17 wedstrijd laat spelen op de grote schermen in een voetbalstadion.

  FIFA 17 game wordt gespeeld in de rust van Eredivisie duel

  De AZ-fan die tegen de Youtuber mag gaan spelen is nog niet bekend. Zeven fans zullen in een toernooi voorafgaand aan de wedstrijd bepalen wie tegen Fifalosophy mag gaan spelen.

  De zeven spelers zullen samen met de vlogger een plekje krijgen in de dug-out tijdens de wedstrijd. De twee spelers zullen vervolgens in de rust hun plek innemen op de middenstip.

  De zeven AZ-fans die deelnemen aan het toernooi zullen later dit jaar ook nog in actie komen in het Beyond Sports FIFA toernooi dat door de Alkmaarse club wordt georganiseerd. Vorig jaar organiseerde AZ dit toernooi ook al en de winaar van dat toernooi, Dave Walter, zal zaterdag ook meespelen voor de finaleplek.

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.