FIFA 16 eSports speler tekent bij West Ham

  Sean "Dragonn" Allen is de allereerste FIFA 16 eSports speler die voor een Premier League club heeft getekend. Hij zal vanaf heden West Ham United gaan vertegenwoordigen op mondiale eSports toernooien.

  Morgen zal Dragonn voor de eerste keer aantreden als FIFA 16 eSports speler van zijn nieuwe club. Dan strijdt hij in de Gfinity Arena in Fulham om de prijs van 'Play Like A Legend Grand Final'. Hij zal dit doen in het officiele wedstrijdshirt van West Ham en heeft zelfs zijn eigen rugnummer gekregen: nummer 50.

  Het FIFA 16 eSports avontuur begint morgen

  Allen zelf is ontzettend trots en vereerd dat hij deze stap vooruit heeft kunnen maken. Hij speelt al jaren FIFA op een hoog competitief niveau, maar had nooit gedacht dat hij daadwerkelijk een professionele voetbalorganisatie zou vertegenwoordigen op verschillende FIFA 16 eSports toernooien. Ook West Ham zelf zegt in de naam van de hoofdtrainer, Slaven Bilic, erg content te zijn met de nieuwe aanwinst.

  Het is te hopen dat Dragonn het net zo goed doet op de verschillende FIFA 16 eSports competities als de club het doet in het reguliere Premier League seizoen. Ze staan namelijk boven verwachting hoog en lijken regelrecht op Europees voetbal af te stevenen.

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.