FIFA 16 EK finale zaterdagavond bij Raumfeld in Amsterdam

  Niet zondagavond, maar zaterdag al staat er een EK finale op het programma. In de winkel van Raumfeld wordt dan namelijk gestreden om wie de ultieme FIFA 16 koning van Nederland én Duitsland is in de FIFA 16 EK Finale.

  Het EURO 2016 komt zondag ten einde, en daarom is het een goed moment om ook een FIFA 16 EK finale te spelen. Dit gebeurt dan ook in samenwerking met XGN.nl op zaterdagavond bij Raumfeld in Amsterdam, nadat er de afgelopen twee weken al twee halve finales zijn gespeeld. Hierin konden FIFA fanaten met landen die op het EK vertegenwoordigd zijn, spelen om te laten zien dat zij de beste zijn in de game. De beste vier spelen zaterdag tegen elkaar om te bepalen wie koning FIFA 16 van Nederland is en wie het op zal nemen tegen de winnaar van het Duitse filiaal van Raumfeld.

  Om 18.15 uur begint het evenement met de wedstrijd tussen de verliezers van de halve finales om de derde en vierde plaats. Aansluitend zullen de twee winnaars van de afgelopen halve finales onderling uit gaan maken wie de sterkste is in deze FIFA 16 EK finale.

  De winnaar hiervan zal het opnemen tegen de winnaar in Duitsland via een online match, maar ook de verliezer zal tegen de verliezend finalist van Duitsland spelen om te bepalen wie nog net derde wordt en met een mooie prijs naar huis gaat. De nummers 1 tot en met 3 winnen namelijk allen een prijs varierend van een surround set van 600 euro voor de winnaar tot een Bluetooth soundbar voor de derde plek.

  FIFA 16 EK finale voor iedereen gratis toegankelijk

  Meedoen met de FIFA 16 EK finale kan niet meer. Maar de deuren van de Raumfeld brand store in het centrum van Amsterdam (locatie: Van Baerlestraat 16) zijn vanaf 18.00 uur ook geopend voor iedereen die de Nederlandse mannen aan wil moedigen. Bij voetbal hoort natuurlijk ook een hapje en drankje, dus bier en fris in overvloed zal voor je klaar staan, samen met wat andere versnaperingen.

  Zeker in deze zware tijden als Nederlander zo zonder EK, kunnen we misschien in ieder geval van Duitsland winnen in FIFA 16! De Nederlander in de finale kan wel wat extra steun en succes gebruiken, dus als je zaterdag nog geen plannen hebt: zorg dat je er bij bent en neem je vrienden gezellig mee!

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.