FIFA 15 app gratis voor iOS en Android

  EA Sports heeft recent een FIFA 15 app gelanceerd, genaamd Ultimate Team. Deze is momenteel gratis te downloaden voor iOS- en Android-toestellen.

  De webapp bevat meer dan 10.000 spelers uit meer dan 500 gelicentieerde teams. Deze kun je samenstellen tot jouw ultieme voetbalteam en hiermee wedstrijden spelen. Ook kun je wekelijks wedstrijden van je favoriete team naspelen die in het echt plaatsvinden. De besturing van de game is volledig aangepast voor het touchscreen.

  FIFA 15 app nu downloaden

  Om de webapp te downloaden heb je minimaal 1,35 GB ruimte op je telefoon of tablet nodig. Voor iOS-apparaten is hij te downloaden in de AppStore voor iPhone 4 en hoger, en iPad 2 en hoger. Voor Android kun je terecht in de Playstore en heb je minimaal versie 2.3.3 nodig om de app te kunnen gebruiken.

  FIFA 15 komt bijna

  FIFA 15 komt over twee dagen uit, dus voor het zover is kun je alvast warmlopen met deze app. De nieuwe FIFA komt uit voor de PS3, PS4, PS Vita, Xbox 360, Xbox One, PC, Wii, 3DS, iOS en Android. Net als in de app heeft deze volledige versie een Ultimate Team modus, waarin je spelers kunt verzamelen en ruilen, om zo een perfect team samen te stellen.

  FIFA 15

  Verkijgbaar vanaf 25 september 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.