FIFA 13 voor PC krijgt patch, consoles volgen snel

  FIFA 13 voor de PC heeft afgelopen weekend een grote update gekregen. Ontwikkelaar EA Sports is er vandaag als de kippen bij om te stellen dat deze binnenkort ook naar de consoles komt.

  Dat patch maakt volgens de ontwikkelaar een einde aan de ware variëteit aan problemen waar FIFA 13 op het moment mee te kampen heeft. Onder andere verbindingsproblemen, het onzichtbaar worden van de bal, crashes en het commentaar worden adequaat aangepakt en opgelost. Voor een volledige lijst van de issues die de update verhelpt kun je hier terecht.

  Zoals gezegd is de patch dus al beschikbaar gekomen voor fans van de voetbalsimulator met een gaming PC. Naar verluidt komt de update echter snel naar de consoles. Deze stelling kon de ontwikkelaar echter geen ruchtbaarheid geven door een releasedatum te overleggen.

  FIFA 13 werd op 27 september 2012 uitgebracht en was wereldwijd in de eerste 24 uur goed voor méér dan 1 miljoen verkochte exemplaren. Al snel liepen veel 'footie-fanaten' echter tegen problemen aan, waar wij ook al meermaals over hebben bericht. Als antwoord op de vele problemen kwam EA Sports al snel met een eerste grote update. Deze wordt nu dus gevolgd door een tweede.

  FIFA 13

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.