Fe verkrijgbaar voor meerdere platformen

  Het is het zover. De 3D puzzelplatformgame Fe is uitgebracht. De Zweedse studio Zoink Games is de ontwikkelaar van Fe en mocht het spits afbijten. Fe is namelijk de eerste titel die werd gelanceerd binnen het EA Originals-programma. Verwacht een betoverende ontdekkingsreis door het Noordse woud dat je samen zal beleven met hoofdpersonage Fe.

  In Fe ren, klim en zweef je door het Noordse woud heen. Daarnaast bescherm je het ecosysteem tegen gevaarlijke machines, de zogenoemde Silent Ones. Leer met Fe de taal van het bos te spreken, door mee te zingen met de toon van de planten en dieren die in het woud leven. Alleen dan zullen de wezens je helpen door middel van hun unieke vaardigheden.

  Klaus Lyngeled, CEO van Zoink Games laat weten:

  "In het bos kun je allerlei geheimen ontdekken door contact te leggen met de flora en fauna. Het hele verhaal wordt beleefd zonder woorden, dus spelers kunnen er zelf invulling aan geven terwijl ze op hun eigen tempo door het bos trekken. Fe speelt zich af in een prachtige, verbonden wereld waar je nooit meer uit weg wilt gaan.”

  Ontdek met Fe eeuwenoude ruïnes, artefacten, geheime plekken en nieuwe krachten. Ook kom je meer te weten over de mysteries van de natuur in. Terwijl je door een meeslepende wereld voortbeweegt. Ontdek de afkomst van Fe en leer dat niets is wat het lijkt!

  Fe is nu verkrijgbaar

  Het lijkt erop dat Zoink Games bijna niemand heeft overgeslagen tijdens het ontwikkelen van Fe. Zo kunnen spelers van zowel de Xbox One, PlayStation 4, PC (via Origin) en Nintendo Switch de unieke indiegame Fe downloaden. Wil je weten waarom wij zo enthousiast worden van Fe? Lees dan onze special.

  Fe.

  Verkijgbaar vanaf 16 february 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.