Fate of the Furious trailer vandaag uitgekomen

  De Fate of the Furious trailer is vandaag uitgekomen. The Fate of the Furious is het 8e deel in de Fast & The Furious franchise. In de trailer is te zien hoe Dom een andere weg inslaat dan zijn familie.

  De nieuwe trailer van het achtste deel in de Fast & The Furious serie is vandaag uitgekomen. Eerder werd al bekendgemaakt dat het nieuwe deel The Fate of the Furious gaat heten en daarbij werd ook een teaser getoond. Nu is er een volledige trailer uitgekomen die een ander verhaal toont dan we van de franchise gewend zijn.

  Fate of the Furious trailer toont nieuwe rol voor Vin Diesel

  In de trailer zijn de bekende personages van de Fast & The Furious films weer volop in actie te zien. In de trailer zie je wat je van de franchise verwacht: racende auto's, explosies en crashende politie. Natuurlijk met het genodigde geweld van Dwayne Johnson en Jason Statham.

  De trailer bevat een interessante wending van het verhaal, die we nog niet eerder in de Fast & The Furious films hebben gezien. Dom, gespeeld door Vin Diesel, keert zijn rug naar de Fast & The Furious familie. Dom gaat op avontuur met een andere vrouw. Deze vrouw, gespeeld door Charlize Theron, weet Dom te overtuigen om voor haar te werken en dat zorgt voor dubbele gevoelens voor de familie.

  Zo moeten de helden van Fast & The Furious films Dom en de mysterieuze vrouw zien te stoppen, maar durven de hoofdpersonages dit wel te doen? De volledige Fate of the Furious trailer van de film is hierboven te bekijken.

  In Fate of the Furious kun je naast Dwayne Johnson, Jason Staham en Vin Diesel ook genieten van onder andere Tyrese Gibson, Nathallie Emmanuel en Kurt Russel. Fate of the Furious draait vanaf 13 april in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.