Fast & The Furious 8 krijgt een officiële titel en een nieuwe teaser

  Eerder deze week lieten we al weten dat Fast & The Furious 8 deze zondag een eerste trailer zou krijgen. Nu zijn we getrakteerd op een kleine verrassing, er verscheen namelijk een nieuwe teaser op het YouTube account van Fast & The Furious.

  Hoewel wij eerst pas dachten zondag iets te horen van Fast & The Furious 8, worden wij vandaag getrakteerd op iets heel speciaals. Fast & The Furious 8 heeft officieel een naam gekregen en zal vanaf nu door het leven gaan als The Fate of the Furious. Maar zondag is en blijft de datum waarop de hele trailer te zien krijgen.

  De naam voor Fast & The Furious 8, The Fate of the Furious, is een complete stap vanaf de hele reeks, wel blijven ze aanhouden aan de F&F merknaam. In de eerste teaser voor de film die nu The Fate of the Furious heet, kwam al naar voren dat de band van de FF-familie zou worden getest en daarom is de naam erg toepasselijk.

  De 15 seconde durende trailer zit bomvol actie. Er wordt geschoten met turret wagens en auto's ontploffen. Ook het nodig vrouwelijk schoon is aanwezig in de teaser.

  Fast & The Furious 8 zal door het leven gaan als The Fate of the Furious

  In de eerste teaser die we kregen werd er verteld in welke landen de serie is geweest, aan dit lijstje kunnen nu ook ijzige vlakten worden toegevoegd. Waar de vlakten zich bevinden is niet bekend, maar daar zullen we binnenkort vast wel achter komen. Misschien vertelt de eerste trailer ons al meer.

  The Fate of the Furious krijgt deze zondag zijn eerste trailer en zal vanaf 13 april 2017 in de bioscopen draaien.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.