Fast and Furious 8 trailer breekt record

  De allereerste Fast and Furious 8 trailer heeft een record verbroken. De trailer behaalde namelijk de meeste views Youtube binnen 24 uur ooit.

  Het record stond op naam van Beauty And The Beast, dat op 14 november nog het record verbeterde. De Disney remake met onder andere Emma Watson wist een maand geleden nog bijna 128 miljoen kijker te trekken naar de trailer op Youtube. De nieuwe Fast and Furious 8 trailer doet hier nog eens een flinke schep bovenop.

  Nieuwe Fast and Furious 8 trailer vol actie en verraad

  Op zondag avond werd de langverwachte trailer voor het achtste deel uit de Fast and Furious serie gepubliceerd op het officiële YouTube kanaal van de film. In de eerste 24 uur kwamen er in totaal 139 miljoen bezoekers de trailer bekijken. Ruim genoeg om het record te verbreken dus.

  In de trailer zien we precies wat we gewend zijn van de film met vooral veel mooie, snelle auto's, explosies en veel geweld. Het enige wat we nog niet hadden gezien was Dom Torretto, het personage van Vin Diesel, die zijn racefamilie de rug toekeert. De nieuwste film krijgt de titel Fate Of The Furious en is vanaf 13 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.