Far Cry Primal mogelijk gelekt

  Gisteravond werd bovenstaande teaser uitgegeven door Ubisoft. Deze teaser is naar verwachting een vroege aankondiging van Far Cry Primal, een Far Cry game die zich vermoedelijk in de IJstijd afspeelt. Er is nog niets officieel aangekondigd, dus is Far Cry Primal gelekt?

  Far Cry is een franchise van Ubisoft die bekend staat om de grote open werelden, grote hoeveelheid wapens en enorme diversiteit in een wereld waarin je kunt gaan en staan waar je wil. Far Cry en Far Cry 3 speelden zich af op een eiland, terwijl Far Cry 2 zich in Afrika afspeelde en Far Cry 4 zich in de Himalaya afspeelde. De games stonden garant voor vele uren speelplezier en de exotische omgevingen maakten het extra tof. Mogelijk speelt de nieuwe Far Cry Primal zich dus af in de IJstijd.

  Far Cry Primal mogelijk gelekt

  Hoewel de teaser uitkwam gisteren, werd de naam van de nieuwe Far Cry Primal gelekt door IGN Turkije. In combinatie met een vroege screenshot noemde IGN Turkije de game Far Cry Primal. Vermoedelijk mogen we dus in de eerstvolgende Far Cry aan de slag met holbewoners die elkaar met knuppels de hersenen inslaan en kunnen we mammoeten en sabeltandtijgers vermoorden om tassen maken van hun huiden. De titel en setting van de game klinken interessant, maar het is nog even afwachten hoe de game eruit komt te zien.

  Mogelijk krijgen we op zeer korte termijn meer informatie over de nieuwe Far Cry van Ubisoft. Op dit moment is er echter nog geen extra informatie beschikbaar over Far Cry Primal.

  Far Cry Primal gelekt

  Far Cry Primal

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.