Far Cry Primal map hetzelfde als Far Cry 4

  De oermenssimulator Far Cry Primal is vorige week voor de consoles en deze week voor de PC verschenen. Het nieuwste Far Cry deel heeft zowel lof als kritiek gekregen waarbij vooral het laatste, met de nieuwe ontdekking, versterkt wordt. De Far Cry Primal map is namelijk grotendeels hetzelfde als Far Cry 4.

  De twee wereldkaarten van de laatste Far Cry delen zijn door Gamepressure naast elkaar gelegd, en daarbij valt al snel te concluderen dat de opbouw van de wereld bijna hetzelfde is. De gerecyclede kenmerken vallen te zien aan een aantal opmerkelijke overeenkomsten.

  Far Cry Primal map vergelijking

  Ten eerste is de map qua algemene structuur hetzelfde, waarbij het verkenbare gebied haast een op een is overgenomen. Ook zijn de algemene wandelroutes verdacht op elkaar lijkend, waarbij je eenzelfde wegennet voorgeschoteld krijgt. Daarnaast ligt het dorp van Takkar op precies dezelfde plek als een van de dorpjes uit Far Cry 4. Als meest overduidelijke bewijs wordt aangedragen dat dezelfde plaatsing van de waterwegen echt niet toeval kan zijn in de Far Cry Primal map.

  Far Cry Primal map vergelijking

  In het onlangs uitgebrachte Far Cry Primal speel je Takkar, een oermens met speciale krachten. Het communiceren met dieren is jouw gave, waarmee je het land Oros moet bevrijden van vijandelijke stammen. Jaag en verzamel zoals mensen dat deden in de prehistorie, maar dan veilig vanachter je beeldscherm.

  Far Cry Primal

  Verkijgbaar vanaf 23 february 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.