Far Cry New Dawn trailer uitgebracht door Ubisoft - Live action

  December vorig jaar werd het nieuwe deel van Far Cry aangekondigd, namelijk Far Cry New Dawn. Dit nieuwe deel in de reeks speelt zich direct af na Far Cry 5. Er zal ongeveer hetzelfde landschap in voor komen maar nu met een totaal nieuwe bad guy (in dit geval bad girls). Ubisoft heeft een nieuwe Far Cry New Dawn trailer vrijgegeven.

  Live action trailer Far Cry New Dawn

  Far Cry New Dawn speelt zich rechtstreeks af na Far Cry 5, het vechten tegen bijbelgeobsedeerde Joseph Seed en zijn bende van christelijk-amerikanen is voorbij. Far Cry New Dawn maakt ruimte voor nieuwe antagonisten en voor de eerste keer in de reeks zijn het er twee die je het moeilijk gaan maken.

  In deze live action trailer die gepubliceerd is door Ubisoft zien we de twee vrouwelijke antagonisten van Far Cry New Dawn, Mickey en Lou in een klassieke shootout scene in een bar. We zien de tweeling binnenlopen met motorhelmen op, waarna zij deze afdoen bij de bar.

  Een viezige man komt naar de tweeling toegelopen en na een woordenwisseling, waar zoals je al misschien verwacht niet werd gepraat over hoe mooi het weer is, begint de tweeling in te slaan op de man en trekken zij hun handguns. De muziek begint te spelen en het tafereel in de bar escaleert in een bloedbad.

  It´s raining men - letterlijk

  Op het bekende nummer van The weather girls- It´s raining men wordt de gehele bar omgetoverd in een bloedbad bezaaid met kogels. Eenmaal iedereen neergeknald te hebben komt er een man binnen met zowaar een gatling gun als wapen. De tweeling schuilt achter een houten tafel (waarvan je denkt dat het destructieve geweld van een gatling gun wel doorheen zou komen) en begint terug te schieten.

  Na eenmaal dit persoon ook te hebben neergeknald loopt de tweeling rustig naar buiten en op de weg naar de deur pakt één van de tweeling nog even de kruisboog van de rug van één van de mannen, want ja zij kunnen er toch niks meer mee.

  Far Cry New Dawn zal vanaf 15 Februari te verkrijgen zijn voor de Playstation 4, Playstation 4 Pro, Xbox One en Pc.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.