Far Cry New Dawn story trailer uitgebracht door Ubisoft

  De nieuwe Far Cry New Dawn story trailer is uitgebracht door Ubisoft. De nieuwe trailer zit boordevol actie en dat is iets waar de Far Cry franchise om bekend staat. We zien onder andere Joseph Seed zijn terugkeer maken, maar ook de Twins spelen een grote rol.

  Far Cry New Dawn speelt zich zeventien jaar na de gebeurtenissen uit Far Cry 5 af. De wereld is vernietigd, maar na bijna twee decennia begint er langzaam weer leven te ontstaan. De bevolking in Hope County probeert weer een bestaan op te bouwen, maar er zijn ook mensen die de macht volledig willen overnemen. Macht wordt door hen namelijk gezien als een manier waarop je alles kunt krijgen wat je wil.

  Far Cry New Dawn story trailer toont oude en nieuwe bad guys

  De leiders van deze groepering zijn Mickey en Lou, beter bekend als de Twins. Ze zijn meedogenloos en doen er alles aan om alles te krijgen wat hun hartje maar begeert. En dit doen ze niet door lief te onderhandelen. De groep die zij leiden staat bekend als de Highwaymen en daar wil je eigenlijk geen ruzie mee krijgen. Iedereen die het doel van deze groepering in weg staat, wordt uit de weg geruimd. Er wordt geen genade getoond in de Far Cry New Dawn story trailer.

  Slechteriken kent de Far Cry franchise al jaren. Zo was Joseph Seed degene die de atoombom af liet gaan, waardoor de wereld verging. In de Far Cry New Dawn story trailer zien we dat de mensen in Hope County de hulp gaan zoeken van Seed. Een deal met Joseph Seed wordt door een van de personages omschreven als een deal met de duivel. Toch zul je hem nodig hebben, want de Twins gaan voor niets of niemand aan de kant.

  Keiharde actie

  Daarna volgen er scènes die vol met actie zitten. Er vinden gevechten plaats tussen de Highwaymen en jouw troepen. Explosies overal en we zien zelfs het nieuwe wapen uit Far Cry New Dawn terug in de story trailer. Er zit namelijk een wapen in de game die ronde zagen afschiet. Hiermee kun je meerdere tegenstanders tegelijk uitschakelen en dat is één van de vele features in Far Cry New Dawn.

  Far Cry New Dawn komt op 15 februari 2019 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Far Cry New Dawn

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.