Far Cry New Dawn release aangekondigd tijdens The Game Awards 2018

  De Far Cry: New Dawn release is onthuld tijdens The Game Awards 2018 door middel van een trailer. De game zoekt het post-apocalyptische thema op en dat met een bekende locatie en komt al op 15 februari 2019 uit. Eerder werd er al een teaser van de game onthuld door Ubisoft.

  De Far Cry New Dawn release is aangekondigd tijdens de Game Awards 2018 door middel van een trailer en komt op 15 februari uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC uit. De trailer toont beelden van een post-apocalyptische wereld en die wereld is niet geheel onbekend. Het is namelijk Hope County, de locatie uit Far Cry 5 die door nucleaire bommen is opgeblazen.

  De trailer toont meer dan genoeg chaos, vreemde dieren en een volledig nieuwe manier van leven. Overgroeid met vele paarse bloemen en bestrooid met krankzinnige wapens wordt al snel duidelijk dat er een oorlog aan het bloeien is. Twee moordlustige vrouwen lijken de centrale vijanden van New Dawn te worden die zin hebben om alles over te nemen. Het zorgt voor een flinke dosis chaos en vechten.

  De trailer eindigt met de bevestiging dat Far Cry New Dawn een direct vervolg is op Far Cry 5. De krankzinnige priester uit Far Cry 5 wordt namelijk vanuit de schaduwen getoond en verkondigt dat hij het fout had. De apocalypse was volgens hem een grote vergissing.

  Far Cry New Dawn release niet onverwacht

  De Far Cry New Dawn release komt niet geheel als een verrassing aangezien Ubisoft gisteren zelf een teaser van een nieuwe Far Cry game plaatste. In de teaser zagen we hoe wat leek op Hope County opgeblazen werd door nucleaire bommen gevolgd door iemand die een ringzaag van de grond oppakt. Die is op de boxart van de game ook terug te zien.

  De boxart werd namelijk ook vroegtijdig gelekt. Deze werd op Twitter gelekt door Wario64 en toont twee vrouwen met zelfgemaakte wapens en een vastgebonden man op de achtergrond. Door dit lek werd ook direct bekendgemaakt op welk platform de game gaat verschijnen. De gelekte boxart was namelijk van de Xbox One-versie van de game.

  Far Cry New Dawn

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.