Far Cry New Dawn gameplay belachelijk gemaakt door RAGE 2

  Op Twitter spot Bethesda met de Far Cry New Dawn gameplay. Het begon toen het Twitter-account van RAGE 2 een foto plaatste die wel verdacht veel lijkt op de cover art van Far Cry New Dawn. Zo gebruiken beide foto's de kleur roze.

  Het lijkt allemaal wel erg veel op elkaar. Naast het feit dat beide games de kleur roze gebruiken, staat op de foto van RAGE 2 de tekst "RAGE 2: Newer Dawn". Ook hebben de twee personages op de foto van RAGE 2 dezelfde houding als de tweeling van Far Cry New Dawn. Hierdoor lijkt het er sterk op dat Bethesda Far Cry New Dawn belachelijk maakt.

  Het kon dan ook niet anders dan dat Ubisoft met een reactie kwam. Het bedrijf plaatste de Far Cry New Dawn Story trailer als reactie en zei daar spottend bij dat ze de trailer ook wel als voorbeeld konden gebruiken. Waarop het Twitter-account van RAGE 2 het volgende zei:

  De grappen gingen uiteindelijk over de gameplay van Far Cry New Dawn. Far Cry New Dawn is een vervolg op Far Cry 5. In Far Cry 5 gaat het verhaal over cultleider Joseph Seed en zijn kwaadaardige plan. New Dawn bouwt hier weer op verder, maar we zullen hier niet in details treden wegens spoilers.

  Far Cry New Dawn gameplay en RAGE 2

  Naast het feit dat de twee games deels op elkaar lijken, komt RAGE 2 ook nog eens enkele maanden na Far Cry New Dawn uit. Zo verschijnt Far Cry New Dawn op 15 februari, terwijl Rage 2 pas vanaf 14 mei te verkrijgen is. Ben je nieuwsgierig naar Far Cry New Dawn? Wij hebben hier de vijf toffe Far Cry New Dawn features.

  Wil je juist meer weten over RAGE 2? Dit zijn de redenen waarom RAGE 2 ons liet snakken naar meer.

  Far Cry New Dawn

  Verkijgbaar vanaf 15 february 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.