Far Cry 5 soundtrack bevat nieuwe muziek van rapper Josylvio

  De Nederlandse Far Cry 5 soundtrack bevat een nieuw nummer van rapper Josylvio. Het nummer 'Rich' staat in het teken van de aankomende game. Het spel wordt op 27 maart uitgebracht.

  De in Naarden geboren rapper heeft de Nederlandse soundtrack geschreven voor het nieuwste deel in de Far Cry serie. Op dit moment is Josylvio één van de populairste artiesten in Nederland, nadat hij onlangs zijn nieuwe album Hella Cash uitbracht. Voor dit nieuwe nummer, genaamd Rich, werkte Josylvio samen met producer Spanker. Marcel Keij, Marketing Director bij Ubisoft Benelux, vertelde het volgende over de samenwerking:

  “Na het succes van de eerdere samenwerking tussen Ubisoft en Top Notch, zijn we dit jaar op zoek gegaan naar de juiste muzikale match voor onze nieuwe game Far Cry 5. Deze match hebben wij gevonden in Josylvio.”

  Far Cry 5 soundtrack vanaf 27 maart compleet te horen

  Het vijfde grote deel uit de Far Cry serie is de eerste game uit de reeks die plaatsvindt in Amerika. In het fictieve stadje Hope County ben jij als speler de nieuwe junior-sheriff. Wanneer een fanatieke cult bezig is met een gewelddadige overname van het stadje, moet jij samen met andere inwoners het verzet vormen. De soundtrack van Far Cry 5 zal vanaf 27 maart in zijn geheel te horen zijn, als de game uitkomt voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.