Far Cry 5 key art uitgebracht door Ubisoft

  In aanloop naar de onthullingstrailer die op vrijdag online wordt gezet, is er vandaag Far Cry 5 key art verschenen. De foto verwijst naar de onthulling die vrijdag zal plaatsvinden.

  Er is een nieuwe artwork van Far Cry 5 verschenen, deze is boven dit artikel te bekijken. De foto is in de stijl van het laatste avondmaal en laat mogelijk al een paar personages zien die in de game een rol zullen spelen. Ook zien we op en naast de tafel een aantal moderne vuurwapens liggen. Daarmee wordt nogmaals onderstreept dat de game zich afspeelt in de huidige tijd en dus niet in de tijd van het Wilde Westen zoals een tijdje werd gedacht.

  Far Cry 5 key art onthult kleine details

  Ook zien we in de verte twee kleine vliegtuigen door de lucht vliegen, wat er ook op wijst dat game zich in het moderne tijdperk afspeelt. Verder zit naast de tafel iemand waar sinner op de rug is gekrast en zien we in de achtergrond een kleine kerk. Dit zou er op kunnen wijzen dat het Christendom een rol speelt in de game.

  Wat we wel al wisten is dat Far Cry 5 zich afspeelt in de staat Montana in de Verenigde Staten. Duidelijk zichtbaar is een moderne setting.

  Far Cry 5 werd vorige week aangekondigd door Ubisoft. Eerder deze week werd dat aanstaande vrijdag een belangrijke dag is, omdat dan meer details over de game bekendgemaakt zullen worden.

  Verder is er tijdens E3 2017 een persconferentie. Op de persconferentie van Ubisoft zullen we mogelijk nog meer horen over Far Cry 5 en andere Ubisoft titels.

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.