Far Cry 5 gameplay zien op het witte doek? Maak kans op tickets!

  Far Cry 5 komt steeds dichterbij en wij bieden een unieke kans om alvast warm te draaien voor de release op 27 maart. In samenwerking met Ubisoft geven wij 5 x 2 kaarten weg zodat jij aanwezig kan zijn in Vue Hilversum om nieuwe Far Cry 5 gameplay te aanschouwen op het witte doek!

  Denk je eens in: je zit in de grootste Dolby Cinema zaal die Vue Hilversum te bieden heeft. De lichten gaan uit, het wordt donker en je hart begint sneller te kloppen. Jij, als echte Far Cry fan, ziet op een gigantisch scherm gloednieuwe gameplay verschijnen. Deze situatie kan zomaar werkelijkheid worden gemaakt!

  Op donderdag 8 maart zal dit event plaatsvinden. De inloop zal beginnen vanaf 18:30 en er wordt een leuke show om de gameplay onthulling heen gebouwd. Deze show zal duren van 19:00 tot 21:00 en ter plekke in de zaal kun je ook nog eens kans maken op toffe prijzen. Verder krijg je een consumptie erbij.

  Far Cry 5 gameplay zien in de bioscoop? Doe mee en maak kans!

  Als je niet kan wachten op Far Cry 5 dan is dit een unieke kans die je met beide handen moet vastpakken. Om deel te nemen aan deze prijsvraag stuur je een mailtje naar prijsvraag@xgn.nl en vertel je ons waarom jij zo graag Far Cry in de bioscoop zou willen aanschouwen. Geef ook meteen de naam door van degene die je mee zou willen nemen. Let op: zorg er voor dat je ouder bent dan 16 jaar. Als je tussen de 12 en 16 jaar bent, dien je een ouder mee te nemen.

  Wij mogen vijf gelukkige winnaars uitkiezen die allemaal een extra persoon met zich mogen meenemen. Dus in werkelijkheid zijn er tien mensen die wij naar Vue Hilversum mogen sturen voor een avond vol genot. Doe mee met de prijsvraag en wie weet zit jij straks samen met iemand naar de nieuwste beelden te kijken van Far Cry 5 op een gigantisch scherm!

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.