Fantastic Beasts voorverkoop van start gegaan

  Op 16 november komt dan eindelijk de Harry Potter-spinoff Fantastic Beasts And Where To Find Them uit in de bioscoop. De fans die staan te popelen om de film te zien kunnen nu alvast een kaartje gaan kopen in de Fantastic Beasts voorverkoop!

  Op de officiële Twitter van Warner Bros laat de filmuitgever weten dat de Fantastic Beasts voorverkoop van de film landelijk is begonnen. Op de website van de film zijn nu al kaarten te koop die jou een stoel garanderen zodra de film uitkomt.

  Fantastic Beasts voorverkoop ook voor nachtvoorstellingen

  Voor de echte liefhebber zijn er ook al kaarten te koop voor de voorstellingen die starten op woensdag 16 november 0:00. Op de website van Fantastic Beasts kan je al zien waar de film een nachtelijke voorstelling gaat krijgen en daar direct kaarten voor kan bestellen.

  Fantastic Beasts And Where To Find is gebaseerd op het gelijknamige boek geschreven door J.K. Rowling en speelt zich af in het Harry Potter universum. Al eerder werd aangekondigd dat het hier gaat om een reeks van vijf films gebaseerd op de Fantastic Beasts serie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.