Fantastic Beasts trilogie bevestigd door schrijfster

  De aankomende Harry Potter Spin-Off Fantastic Beasts and Where to Find Them wordt een trilogie. Dit heeft schrijfster J.K. Rowling bevestigd via Twitter. Naast de Fantastic Beasts trilogie vertelt de schrijfster ook dat Harry Potter and the Cursed Child, het theaterstuk dat nu in Londen op de planken staat, geen verfilming gaat krijgen.

  Over de film, die later dit jaar gaat uitkomen, is nog niet heel veel bekend. Het speelt zich af in New York, Zeventig jaar voor de gebeurtenissen van de Harry Potter verhalen en volgt het verhaal van Newt Scamander. De schrijver van het boek Fabeldieren en waar ze te Vinden, zoals het in het Nederlands heet, gaat in New York op zoek naar die bewuste Fabeldieren.

  Met deze Tweet maakte de schrijfster bekend dat het om een Fantastic Beasts trilogie gaat, en niet om één op zichzelf staande film. Het boek op zich telt in het echte leven maar een aantal bladzijden, hoe dit uitgesmeerd gaat worden over drie films is dus nog maar de vraag.

  Fantastic Beasts trilogie, geen Cursed Child film

  Fans van de Harry Potter boeken en films verwachtten dat het theatherstuk dat is geschreven door J.K. Rowling ook een verfilming zou krijgen. Jammer genoeg voor de fans is dit niet het geval. Harry Potter and the Cursed Child komt wel uit in boekvorm, vorige maand werd bekendgemaakt dat het boek over het theaterstuk deze zomer in de boekwinkels zal liggen.

  In ieder geval kunnen ze de komende jaren hun lol op met de nieuwe Fantastic Beasts trilogie. De eerste film komt op 17 november van dit jaar uit. Wanneer de andere twee delen gaan komen is nog niet duidelijk.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.