Fantastic Beasts sequel al aangekondigd door Warner Bros

  Het was al bekend dat er meerdere films zouden komen van de Harry Potter spin-off maar nu is er ook daadwerkelijk een releasedatum vrijgegeven voor de Fantastic Beasts sequel.

  Warner Bros maakt goed gebruik van de Harry Potter hype die weer is aangewakkerd door Fantastic Beasts en Harry Potter and the Cursed Child. De Fantastic Beasts sequel laat nog wel even op zich laten wachten. Volgens Warner Bros moet de film op 16 november 2018 in de bioscopen gaan draaien.

  Fantastic Beasts sequel komt in 2018 naar de bioscopen

  Het eerste deel van de Fantastic Beasts serie zal op 17 november van dit jaar in de bioscopen vertoond worden. Bijna exact twee jaar later zal het tweede deel dus gaan draaien.

  Hoewel er nog niet veel bekend is over het plot en de rest van de film heeft The Hollywood Reporter al wel gemeld dat de Fantastic Beasts sequel dieper in de Amerikaanse toverwereld zal gaan duiken die Newt Scamander (Eddie Redmayne) laat zien in het eerste deel. Daarnaast zal de film volgens The Hollywood Reporter een stuk duisterder zal gaan worden dan het eerste deel.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.