Fantastic Beasts openingsweekend grootste van 2016

  Fantastic Beasts openingsweekend is het grootste van 2016. Afgelopen weekend werd er in de Nederlandse bioscopen bijna 2 miljoen euro opgebracht door Fantastic Beasts. Dit openingsweekend overtreft dat van Batman v Superman: Dawn of Justice, die het vorige record op naam had.

  Warner Bros heeft laten weten dat de film Fantastic Beasts and Where to Find Them een opbrengst van 1.966.364 euro in het openingsweekend heeft behaald. Hiermee heeft Fantastic Beasts het grootste openingsweekend van 2016 van Batman v Superman: Dawn of Justice overtroffen, die een opbrengst van 1.525.519 euro in het eerste weekend had.

  In de afgelopen vijf dagen heeft Fantastic Beasts and Where to Find Them ruim 230.000 bezoekers getrokken. De omzet die hierbij is behaald is vergelijkbaar met die van de eerste vier films van Harry Potter.

  Fantastic Beasts openingsweekend komt niet als een verrassing

  Dat Fantastic Beasts and Where to Find Them een groot openingsweekend heeft, komt niet als een verrassing. De film is goed gevallen bij de fans, op imdb krijgt de film van de bezoekers namelijk een 8.0.

  Wij bij XGN hebben de film ook beoordeeld. Benieuwd naar het cijfer? Ga dan naar de review van Fantastic Beasts and Where to Find Them.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.