Fantastic Beasts and Where to Find Them maakt Daniel Radcliffe blij

  Daniel Radcliffe, Mr. Harry Potter himself, kan niet wachten op Fantastic Beasts and Where to Find Them. Hij vertelt dat de film nogal bizar is, maar dat het geweldig wordt.

  Dit liet de acteur weten aan Digital Spy. Ook vertelt hij dat hij niet kan wachten om te zien wat ze gaan doen met het materiaal, en dat hij nog geen idee heeft hoe de film gaat worden. Fantastic Beasts and Where to Find Them werd eind 2013 aangekondigd.

  Fantastic Beasts and Where to Find Them is momenteel in de maak en wordt geregisseerd door David Yates. Er zijn nog geen castleden bekendgemaakt. Wel is de geplande releasedatum bekend, de film draait op 17 november 2016 in de Nederlandse bioscopen.

  Fantastic Beasts and Where to Find Them is een spin-off

  Fantastic Beasts and Where to Find Them is een spin-off film die zich afspeelt in het universum van Harry Potter. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek, in het Nederlands verschenen als Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden, dat niet alleen in het echt is uitgegeven maar ook meerdere malen in Harry Potter zelf gerefereerd wordt als een studieboek. Het boek verscheen in 2001.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.