Fantastic Beasts 2 details bekendgemaakt met eerste synopsis

  De eerste Fantastic Beasts 2 details zijn bekendgemaakt. Het tweede deel in de Fantastic Beasts and Where to Find them franchise komt eraan. De films spelen zich af in dezelfde wereld als de Harry Potter franchise, maar dan zo'n 60 jaar eerder. We hebben alle details op een rijtje gezet.

  Dit tweede deel zal het vervolg zijn op Fantastic Beasts and Where to Find them (2016). Fantastic Beasts 2 moet in november 2018 op het grote scherm verschijnen. In totaal is het de bedoeling om vijf films te maken. Dit zorgt ervoor dat er na Fantastic Beasts 2 nog drie vervolgen komen.

  Eerder vermeldden wij al dat het script van Fantastic Beasts 2 was afgerond door J.K. Rowling zelf. Nu hebben wij de eerste details over de terugkerende cast en de eerste synopsis van het verhaal.

  Fantastic Beasts 2 details over de cast & synopsis

  Eddie Redmayne keert terug in zijn rol als Newt Scamander. In de eerste Fantastic Beasts kreeg Newt hulp, ook dit clubje keert terug. Waaronder personages: Tina Goldstein, Queenie Goldstein en Jacob Kowalski.

  Johnny Depp keert terug als Gellert Grindewald en zal het opnemen tegen Professor Albus Dumbledore (Perkamentus). Het was al bekend dat Dumbledore een rol zou spelen in de nieuwe film, maar ook deze rol heeft nu een acteur. Jude Law (Watson in de Sherlock Holmes films) zal de rol van Dumbledore op zich nemen.

  Hieronder volgt de officiële synopsis van Fantastic Beasts and Where to Find them 2:

  ''Geschreven door J.K. Rowling, het tweede deel in de Fantastic Beasts franchise speelt zich af in 1927, enkelen maanden na de gebeurtenissen uit deel één. De kwaadaardige tovenaar Gellert Grindewald (Johnny Depp) is ontsnapt en rekruteert nieuwe volgelingen. De enige die de boze tovenaar kan stoppen was vroeger zijn beste friend, Albus Dumbledore (Jude Law).

  Dumbledore moet de hulp inschakelen van zijn oud-student Newt Scamander (Eddie Redmayne) zodat ze samen Grindewald kunnen tegenhouden. Newt zal herenigd worden met zijn team, waaronder Tina, Queenie en Jacob. De film breidt de magische wereld uit met locaties als New York, Londen & Parijs''.

  Het is nog niet zeker of Fantastic Beasts 2 deze titel behoudt. Het kan zijn dat de film uiteindelijk een andere naam gaat krijgen. Voor nu gaat de film wel verder onder deze naam.

  Fantastic Beasts 2 draait vanaf 16 november 2018 in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.