Fantastic Beasts 2 cast foto onthuld samen met titel

  De Fantastic Beasts 2 cast is onthuld in een nieuwe post op Twitter. Hiernaast is ook de officiële titel van de film bekendgemaakt. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald is vanaf 16 november 2018 in de bioscopen te zien.

  Warner Bros.

  Fantastic Beasts and Where to Find Them was een enorm succes. De film speelt zich af in dezelfde wereld van Harry Potter, maar dan ongeveer zestig jaar voor deze gebeurtenissen. Eerder werd al bekendgemaakt dat er in totaal vijf Fantastic Beasts films op de planning staan.

  Nu heeft Warner Bros ons een voorproefje gegeven op het nieuwe avontuur dat vanaf volgend jaar te aanschouwen is. Werp hieronder de eerste blik op de cast uit Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald!

  Fantastic Beasts 2 cast bevat jonge Dumbledore

  Uit eerdere details wisten we al dat de vervolgen van de Fantastic Beasts films zich zouden focussen op de relatie tussen Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald. We zagen Johnny Depp voor het eerst als Grindewald aan het eind van de eerste film. Nu zien we ook voor het eerst een jonge professor Dumbledore, die gespeeld zal worden door acteur Jude Law (in de foto van de tweet helemaal links).

  J.K. Rowling zal opnieuw het script schrijven voor dit tweede deel uit de Fantastic Beasts franchise en ook David Yates keert terug als regisseur. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindewald is vanaf 16 november 2018 in de bioscoop te aanschouwen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.