Fans maken een The Lord of the Rings remake in HD

  Twee fans zijn een The Lord of the Rings remake aan het maken van Battle for Middle Earth uit 2004. Het spel is momenteel al gratis te spelen.

  Een aantal jaren geleden had Electronic Arts de rechten van the The Lord of the Rings films. Hiervan heeft ze een hoop games gemaakt. De rechten zijn uiteindelijk beland bij Warner Bros, en de games die niet meer gekocht kunnen worden zijn inmiddels vergeten.

  The Lord of the Rings remake brengt HD personages

  Een aantal fans heeft hier een stokje voor gestoken. Zij wilde de game namelijk terug halen, als een geüpgradete versie. Op de screenshots die voorzien zijn door de ontwikkelaars, zijn de blokkerige personages te zien vergeleken met de aangepaste HD personages.

  Het spel is ontwikkeld om te gebruiken op de T3A:Online multiplayer server. Deze server is via deze website te downloaden. Vervolgens hoeft de gebruiker dan alleen nog maar op de HD Edition shortcut te klikken en de game wordt opgestart.

  Spelers kunnen met elkaar chatten, een game hosten, en vrienden toevoegen. Helaas is er een aantal features niet beschikbaar. Dit zijn Quick Match, Statistieken en Ladders.

  Binnenkort komt Middle Earth: Shadow of War uit. Lees nu onze preview om te weten te komen wat je van het spel kan verwachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.